Apple in het onderwijs: hoe begin je er aan?

Digitaal is het nieuwe normaal. Onze kinderen groeien op in een wereld van computers, tablets en smartphones. Als we ze goed op weg willen helpen, moet ook de school mee. En dat is niet altijd gemakkelijk.

Switch helpt je graag op weg en begeleidt je in het hele traject, maar eerst laten we je graag zélf de voordelen van iPad in de klas ontdekken. Daarom stellen we gratis en voor niets een iPad-klas ter beschikking. Als je hem uitleent, komt ICT Atelier even langs om je te tonen hoe iPads je lessen kunnen verrijken.

 

Gratis iPad-klas uitlenen

Mariagaarde_DRIESLUYTEN10.jpg

We vinden het belangrijk dat je zelf eens kan proeven van iPad in de klas. Daarom lenen we je met plezier een iPad-klas uit: een koffer met een iPads, gevuld met interessante apps, en de nodige randapparatuur om van start te gaan.

OPLEIDING & ONDERSTEUNINg

ict-atelier.png

De iPad-klas uitlenen gaat gepaard met een Apple Professional Learning-workshop. Samen met ICT Atelier laten we je zien hoe je de technologie van Apple in je lespraktijk kan opnemen. Nadien kan je zelf aan de slag om je lessen om te transformeren. 


Financiering

Je zit met een beperkt budget? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom bekijken we samen met jou het financiële plaatje. Met renting of leasing kan je de kost spreiden.

Garantie

Op elk Apple-toestel heb je als school standaard 2 jaar garantie. Voor bepaalde toestellen kan je je garantie uitbreiden naar 3 jaar met AppleCare.

Herstelling

Onze technische experts staan altijd voor je klaar. Is één van je toestellen defect? Kom even langs bij Switch Service. We herstellen onder garantie of maken een bestek op wanneer het toestel buiten garantie valt.